Grupper,  Samtaler

Gruppeforløb for unge med angst

 

Går du og bokser med tanker og ængstelighed i dit liv, f.eks i forhold til venskaber, forhold, om du er god nok eller gør det godt nok, om fremtiden , uddannelse og job. Og vil du gerne få det bedre med dig selv og andre og arbejde med at finde mere mening og glæde i de ting du bruger din tid på? Og måske blive bedre til at kende dit ja og dit nej. 

Så er du ikke alene. 

Du kan, fra august 2023, deltage i gruppeforløb, hvor du sammen med en lille gruppe andre unge, får et sted til at tale om dine og jeres fælles udfordringer, bekymringer, succeser, løsninger og håb. Og hvor dine erfaringer måske kan hjælpe andre.

Gruppen bliver ledet af to erfarne gruppeledere, som vil støtte jer i at få talt om det der er vigtigt for jer på en hjælpsom måde. Du vil også, efter behov, blive introduceret til måder du kan forstå dig selv og andre på, så I sammen kan hjælpe hinanden videre.

Der er maks.8 med i gruppen

Gruppeforløbet strækker sig over 8 eftermiddage , hvor vi mødes hver anden onsdag kl.17 til 19.

Datoer:

  • 17/8
  • 31/8
  • 21/9
  • 5/10
  • 26/10
  • 9/11
  • 23/11
  • 14/12 Afslutning – evt. med pårørende – hvis du har lyst.

 

Det koster 2000 kr at deltage, men kun hvis du har råd. Det skal ikke være det der forhindrer dig i at deltage. Bare kontakt os hvis du har spørgsmål til betaling, så finder vi en løsning.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken type samtale søger du:

tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores tanker og nyheder, tilbud og ideer