Gruppeforløb for unge med angst

Går du og bokser med tanker og ængstelighed i dit liv, f.eks i forhold til venskaber, forhold, om du er god nok eller gør det godt nok, om fremtiden , uddannelse og job. Og vil du gerne få det bedre med dig selv og andre og arbejde med at finde mere mening og glæde i de ting du bruger din tid på? Og måske blive bedre til at kende dit ja og dit nej. 

Så er du ikke alene. 

Du kan, fra marts 2023, deltage i gruppeforløb, hvor du sammen med en lille gruppe andre unge, får et sted til at tale om dine og jeres fælles udfordringer, bekymringer, succeser, løsninger og håb. Og hvor dine erfaringer måske kan hjælpe andre.

Gruppen bliver ledet af to erfarne gruppeledere, som vil støtte jer i at få talt om det der er vigtigt for jer på en hjælpsom måde. Du vil også, efter behov, blive introduceret til måder du kan forstå dig selv og andre på, så I sammen kan hjælpe hinanden videre.

Der er maks.8 med i gruppen

Gruppeforløbet strækker sig over 9, hvor vi mødes hver anden onsdag kl.17 til 19.

Datoer:

  1. 1/3
  2. 15/3
  3. 29/3
  4. 12/4
  5. 26/4
  6. 10/5
  7. 24/5
  8. 7/6
  9. 21/6

Det koster 3000 kr at deltage, men kun hvis du har råd. Det skal ikke være det der forhindrer dig i at deltage. Bare kontakt os hvis du har spørgsmål til betaling, så finder vi en løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.