Grupper,  Samtaler

Gruppeforløb for forældre til unge med angst

Er du mor eller far til en teenager eller ung som har det mere end almindelig svært med angst og ængstelige tanker og kæmper med tankemylder og usikkerhed. Og føler du dig også selv presset af din egen utilstrækkelighed og afmagt. Tænker du meget over om du mon gør det godt nok og har gjort det godt nok. Og oplever du tit at du står alene med en kæmpe opgave. Så er det her måske en gruppe for dig. Her kan du og andre forældre mødes og sammen med to gruppeledere få et rum til at tale om jeres erfaringer, bekymringer, succeser og håb. Gruppen er et sted hvor I kan, ikke bare dele viden, men også hjælpe og støtte hinanden til at forstå, finde og prøve nye muligeheder og veje. Mest af alt er det et sted hvor I vil opleve et fællesskab, så I ikke står alene.Vi, gruppelederne, vil også giver jer noget viden om hvordan man kan forstå det psykologiske og neurologiske processer der ligge bag angst og ængstelige tanker, så vi sammen kan tale om hvordan den viden er brugbar. Vi er selv forældre og har erfaring på området og har gjort alle mulige erfaringer – både svære og gode- både privat, professionelt, som vi gerne deler med jer. 

Vi kan arbejde med emner som:

  • Hvordan støtter jeg mit barn?
  • Hvordan kan jeg forstå det der foregår?
  • Hvordan får jeg og mit barn hjælp ?
  • Hvordan taler jeg med andre om det mit barn kæmper med?
  • Hvordan passer jeg på mig selv?
  • Hvordan passer jeg på andre der er i min familie?
  • Hvad har jeg selv brug for?

 

Gruppen mødes 8 gange hver 14. dag på onsdage mellem 17-19.00 i vores lokaler på Reventlowsgade 18, st.th. Vi starter d.30/9. 

Der er maks. 10 personer i gruppen og det koster 1600 kr. for hele forløbet. ( Hvis betalingen er et problem, så kontakt os bare alligevel)


Hvis du er interesseret så skriv til os på

astridkring@me.com

Michaelillo@msn.com

eller ring til os på:+45 25655513 eller +45 40980483

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken type samtale søger du:

tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores tanker og nyheder, tilbud og ideer