Samtalepartnere,  Samtaler

Michael Illo Rasmussen

Uddannet psykoterapeut MPF 2006  

Jeg har siden 2007 arbejdet som mentor i psykiatrien, med gruppeforløb på bosteder og som leder af et bosted for dobbeltdiagnostiserede. Jeg har de sidste 3 år arbejdet udelukkende med gruppeforløb og mentorforløb for unge og voksne i kontanthjælpssystemet.   

I mit arbejde er jeg særligt optaget af at støtte mennesker i at opdage egne ressourcer, benspænd, styrker og muligheder, når de står svære steder i deres liv, hvor de har mistet troen på, at det faktisk kan lade sig gøre at opdage nye veje og komme videre.  

Hos mange jeg har arbejdet med, har et gennemgående tema været, at de ikke har tiltro til egne evner, er blevet trykket i en grad, hvor de har opgivet at kæmpe og tror, at løsningen ikke findes, eller i det mindste ligger uden for dem selv og dermed er ude af deres hænder. Derfor er jeg også særligt begejstret for gruppen, som et sted hvor mennesker kan, ikke bare opdage sig selv, men også sig selv i forhold til de andre, og hvad de kan gøre og være for sig selv og andre. Hvor de kan både bidrage med og tage i mod viden, støtte, erfaringer og erkendelser.  

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken type samtale søger du:

tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores tanker og nyheder, tilbud og ideer