Michael Illo Rasmussen

Uddannet psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i 2006 – godkendt MPF  

Jeg har siden 2007 arbejdet med individuelle samtaler og gruppeforløb i forskellige sammenhænge, både i privat regi og som ansat bla i psykiatrien. 

Den mest almindelige grund til at gå i terapi er, at et menneske har ondt i livet, og hverken kan holde ud at leve med smerten eller at ændre den. Måske har du et særligt mål du gerne vil nå, måske vil du gerne blive klogere på at navigere i relationer, eller føler dig let forkert eller bare ikke god nok. Det vigtigste for mig er at støtte dig i at opdage, hvem du er, og hvordan du bærer dig ad med at blive det. Vi fordyber os sammen i muligheder og vanskeligheder, ressourcer og begrænsninger, og jeg støtter og hjælper dig med at identificere dig selv og dit forhold til livets vilkår som de er for dig. ”Når jeg bliver, den jeg er, så forandres jeg.” Det betyder: at når du identificerer dig med det du føler, tænker, mærker, ved og kan – altså identificerer dig med hele dig selv – får du fast grund under fødderne og bliver i stand til at sondre mellem det du ”bør” gøre, og det der er meningsfuldt for dig nu og her. Når vi begynder at se os selv og tager ansvar for alt det vi er, åbner der sig helt nye muligheder. Jo mere levende vi kan stå i forhold til vores omgivelser, des bedre kan vi vælge mellem de givne muligheder, når vi handler. Samtaleterapi er ikke at få en håndfuld gode råd, men at få støtte til at opdage sammenhænge. Sådanne opdagelser giver indsigt. 

Pris for 1 times samtale 700,- kr

Du kan kontakte mig for at lave en aftale på tlf 25655513 eller mail: michaelillo@msn.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.