supervision

Supervision

Vi tilbyder supervision for at LØFTe jeres faglige og professionelle praksis hver for sig og sammen, samt styrke jeres fælles trivsel og robusthed. 

Vi forstår supervisonsrummet som et lærings- og udviklingsrum, hvilket betyder at vi sammen med jer formulerer en række lærings- og udviklingsmål med supervisionen. For at kunne udvikle et læringsformål med supervision, starter processen typisk med at afklare og sortere, hvad der er vigtigt for jer at udvikle i jeres praksis, men som ikke nødvendigvis ”haster”. Det er er vores erfaring at det at få øje på det der er vigtigt for den faglige udvikling, men som ikke haster er en forudsætning for at få et fælles positivt læringsudbytte af supervisionen.

Forskning peger på at socialrådgivere på børne/unge, voksen og beskæftigelsesområderne følelsesmæssigt belastes af deres møder med belastede borgere. Belastningen sker drypvist og kommer til udtryk på forskellige måder på forskellige tidspunkter. Derfor ønsker vi at supervisionen skal kunne give dig og dine kollegaer ny inspiration, robusthed, energi og trivsel til de udfordrende opgaver i arbejdet med borgerne.

Et supervisionsforløb kan ske hos os i Reventlowsgade 18 , på Zoom eller Skype eller det kan ske ved at vi møder op hos jer. Disse supervisions-sessioner sker som kombination mellem fysisk fremmøde og Zoom

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores tanker og nyheder, tilbud og ideer