Samtalepartnere,  Samtaler

Michael Illo Rasmussen

I mine samtaler arbejder jeg med, at støtte dig i at finde svar og handlemuligheder i forhold til det som du synes er svært, og som du gerne vil ændre på. Det er op til dig at afgøre, hvad der er vigtigt for dig at dele med mig både fra din fortid og dit liv nu. Jeg taler med dig, om det du håber at kunne lykkes med, så vi sammen kan arbejde på, at du når i den retning du gerne vil. Min erfaring er, at mennesker som regel er nået længere og er lykkedes med mere, også når det har været svært, end de selv, og måske andre, har opdaget. Og at de derfor selv ofte ved rigtig meget om mulige løsninger.  

Jeg har siddet i mange samtaler, hvor netop det at opdage de mange tidligere erfaringer, har vist sig at indeholde svar, på det der er svært lige nu. Vi er eksperter i vores eget levede liv, og vi har samtidig en tilbøjelighed til at tvivle på, og at glemme, netop dette.

Hvis du synes, at du har brug for nye måder at tænke over dine udfordringer på, byder jeg også gerne ind med flere perspektiver, både fra andre jeg har talt med, og fra min viden om hvordan vores hjerne og sind fungerer. Måske kan du bruge det til at gentænke, forstå nyt om dig selv og dermed handle på nye måder, i det du står i. 

Hvis du har lyst til at høre mere, eller måske starte et forløb op hos mig, kan du kontakte mig på telefon, så vi sammen kan tale om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvad du håber på at få ud af det. Her kan du også stille spørgsmål til mig, hvis du har nogle særlige emner du er optaget af. 

Hvis vi bliver enige om at starte et forløb op, vil en session tage ca. en time. 

Jeg tager 700 kr. i timen, men hvis du er på kontanthjælp, ung eller af andre årsager er økonomisk presset, skal du endelig kontakte mig alligevel. Så kan vi for det meste godt finde ud af noget. 

Michael Illo Rasmussen. Uddannet psykoterapeut 2006- Godkendt MPF.

Jeg har siden 2007 arbejdet med individuelle samtaler, gruppeforløb for mennesker med angst og PTSD og med støttende samtaler for mennesker i kontanthjælpssystemet og psykiatrien. Jeg har de seneste år også arbejdet med supervision og undervisning af fagpersoner inden for socialsektoren. 

 
Du kan kontakte mig for at lave en aftale på tlf 25655513 eller mail: michaelillo@msn.com
   

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilken type samtale søger du: